OVER JOLANDA
Jolanda Vreeken ontwerpt tuinen met betekenis. Daardoor worden het plekken waar je intens van geniet, ze raken je diep in je binnenste. Het gaat soms buiten je bewustzijn om, maar ze laten een onuitwisbare indruk bij je achter. In een tuin wordt gelachen, gehuild, gedeeld, gezegevierd, een conflict uitgesproken en uiteraard heerlijk gegeten. Een ruimte vol betekenis en inhoud die architectuur en aandacht verdient want hij moet kloppen om jouw ‘plek’ te kunnen zijn. Elk tuinontwerp is gebaseerd op wie jij van nature bent. Omdat ieder mens een plek buiten nodig heeft om te zijn, zich te verbinden met zichzelf, zijn aard, zijn natuur.

Jolanda: “Jouw tuin… wat betekent die voor je? Vrijheid, verbinding met jezelf, met wie je van nature bent, gesprekken met vrienden, een glas wijn na een dag hard werken, vrolijke kinderstemmen. In een tuin wordt gelachen, gehuild, gedeeld, gezegevierd, een conflict uitgesproken en uiteraard heerlijk gegeten. Een ruimte vol betekenis en inhoud die architectuur en aandacht verdient want hij moet kloppen om jouw ‘plek’ te kunnen zijn.  Ik creëer met natuurlijke tuinarchitectuur een plek met een intrinsieke waarde voor jou. De energie daarvan uitgaat is ongekend, authentiek en voelbaar.”

Een tuinontwerp verdient het om proffesioneel te worden aangelegd. de detais van het ontwerp komen slechts tot hun recht als ontwerper en hovenier samen een verbinding hebben. Detaillering als verlichting bestrating kunst en nog vele ander zaken bepalen of de tuin een succes wordt of niet.